O Nama

JIWS Digital Agency. Mi smo kreatinva IT agencija koja se bavi Izradom Web Sajtova, Arhitektonskim Projektovanjem, Internet Marketingom, Web Dizajnom i IT Consulting-om.

O Nama

Mi smo tim mladih, vrednih i ambicioznih ljudi koji se već dugi niz godina bave Izradom web sajtova, internet marketingom i web dizajnom.

Veštine

  • Izrada Profesionalnog Internet Sajta
  • Arhitektonsko Projektovanje
  • Web Dizajn
  • Internet Marketing
  • Google Optimizacija Sajta
  • IT Consulting

Izrada Web Sajta

>> Brza izrada sajta
>> Najmoderniji Dizajn
>> Optimizovani za Google Pretragu
>> Admin Panel – Svaki naš sajt se isporučuje sa admin panelom tako da sami možete ubacivati nove strane, tekstove, slike, menjati boje i sve ostalo vezano za održavanje vašeg sajta i to bez naprednog kompijuterskog znanja.
>> Responsive Deisgn – Web sajt se prilagodjava svakoj veličini ekrana.
>> WordPress Software – Svi naši modeli web sajtova izradjeni su u namodernijem i najboljem programu za izradu sajtova WordPress.

Za razliku od ostalih firmi koje izradjuju sajtove od početka i za to su im potrebni meseci rada, mi svojim klijentima predstavljamo već gotove modele sajtova koje oni mogu da testiraju kako bi se uverili koji im model treba.

U našoj paleti, nalazi se preko 100 Modela web sajtova vrhunskog dizajna koji se prilagodjava svim veličinama ekrana.

Svi naši modeli sajtova prilagodjeni su za Google pretragu, odnosno vaš sajt će uvek izlaziti medju prvim rezultatima Google pretrage.

Arhitektonsko Projektovanje

Nudimo izradu kompletne tehničke dokumentacije, odnosno izradu sledećih vrsta arhitektonsko-građevinskih projekata:

>> Idejni projekat
>> Projekat Enterijera
>> 3D Model
>> Glavni projekat
>> Izvođački projekat
>> Projekat izvedenog objekta
>> Projekat legalizacije
>> Projekat uređenja slobodnih površina (projekat parternog uređenja)
>> Tehnička kontrola glavnog projekta i stručni nadzor u toku građenja objekta.

Web Dizajn

Mi Web Dizajn shvatamo vrlo ozbiljno i jako puno vremena posvećujemo dizajnu. U našim Modelima Sajtova možete videti preko 100 različitih modela Web Sajtova od kojih samo treba da odaberete model koji vama najviše odgovara. Model koji Vi odaberete ćemo prilagoditi vašim potrebama prema vašim zahtevima.

Internet Marketing

Pod pojmom “Internet marketinške kampanje” podrazumevamo objedinjen proces istraživanja i kreiranja strategije Internet nastupa u odnosu na željene ciljeve.

Dobra strategija online nastupa može dati vrhunske rezultate koji u odnosu na utrošeni budžet mogu da budu i znatno uspešniji od klasičnih vidova marketinga.

Bilo da posedujete postojeći Internet biznis koji želite da učinite profitabilnijim, ili poslujete na tradicionalan način, a uviđate da Vam je potrebna strategija nastupa na Internetu ili ipak samo imate ideju da započnete Internet biznis – mi Vam možemo pomoći.

Google Optimizacija

SEO ( “Search Engine Optimization” ) je optimizacija web sajtova tj. prilagodjavanje tehnike izrade sajta i organizacija sadržaja sajta za velike pretraživače kao što su Google, Yahoo, Bing… na način prema kojem ti pretraživači rangiraju sajtove. Medjutim, to je samo jedan mali deo tehnike koja je uključena u proces optimizacije sajta. Google sistemi koji obavljaju rangiranje web sajtova, prilikom analize jednog web sajta obradjuju preko 500 faktora kao sto su recimo ( struktura sajta, ključne reči, linkovi od i ka sajtu, “starost” sajta i mnoge druge ), koji utiču na to kako će se vas sajt kotirati u pretragama. Pod osnovnom optimizacijom prilikom izrade sajta podrazumevamo “on page” optimizaciju , odnosno, prilagodjavanje strukture samog sajta, za ključne reči koje klijent izabere. Pre izrade sajta, vrlo je bitno pametno izabrati ključne reci.

IT Consulting

Internet konsalting je savetovanje koje dobijate kao bi poboljšali rang Vašeg web sajta i kako bi ostvarili bolje rezultate poslovanja ili neke druge delatnosti na internetu. Glavna alatka za dobijanje dobrih rezultata je internet marketing, a način na koji ćete doći do istog Vam savetujemo putem internet konsaltinga.